Sommarjobb för ungdomar på Folktandvården

arbetsmarknad

Folktandvården Stockholm tar varje år emot sommarjobbare 16-18 år. Sommarjobben är viktiga för att attrahera unga till tandvårdsyrket och ge ungdomar en meningsfull sysselsättning. De sommarjobbande ungdomarna får dessutom mycket uppskattning för sin insats på våra kliniker.

Ungdomar som är skrivna i Stockholms län, har fyllt 16 år innan sommarjobbet börjar och inte fyllt 19 innan sommarjobbets slut är varmt välkomna att ansöka om sommarjobb. Det är Stockholms läns landsting som hanterar ungdomarnas ansökan. De lottar ut sommarjobben, som finns hos Folktandvården och andra verksamheter inom vården.

– Sommarjobben är en viktig del i arbetet med att attrahera unga till tandvårdsyrket. De ger Folktandvården Stockholm möjlighet att visa upp olika delar av vår verksamhet samtidigt som vi får hjälp med arbetsuppgifter som vi har svårt att hinna med i vardagen, säger Mia Stenlund, HR-konsult på Folktandvården Stockholm

Mer information och ansökan om sommarjobb för ungdomar finns på Stockholms läns landstings webbplats. Sista dag för ansökan är den 18 mars. Ungdomar med funktionsnedsättning är en prioriterad grupp. Sökande ungdom blir kontaktad av landstinget senast 31 maj oavsett om man fått jobb eller inte.

Källa: Folktandvården Stockholms län

Taggar
arbetsmarknad