Svensk Dentalservice lanserar ny unit från Heka Dental

PRODUKTNYHET

Klassikerna Unic Line R och Unic Line 5D från Heka Dental har under många år satt avtryck på den svenska marknaden men nu är det dags för denna trotjänare att utvecklas.

–    Nya Unic Line S delar de bästa egenskaperna med sin föregångare – gedigna material som aluminium och det smidiga armsystemet från Unic Line 5D har vi tagit med oss. Vi har ändrat en hel del på bryggan som nu är tunnare, tillverkad i glas och via ljusdisplay visar instrumentens inställningar. Vi kallar det ljusergonomi att aldrig behöva flytta blicken från bryggan och patienten. Andra egenskaper vi lagt till är display på sugarmen och en fontänskål i glas, berättar  Björn Friis, Export manager på Heka Dental.

Tomas Nyman Ordförande Svensk Dentalservice fortsätter:
–    Vi har samarbetat med Heka Dental i många år. Hekas stora fördel är att de har fokus på den svenska marknaden ”dansk design för svenska tandläkare” brukar de säga. Heka Dental visar på enkelhet både i design och i användande. En användare ska lätt kunna byta rum och utrustning utan krångel.
Vi är väldigt glada att få visa Unic Line S för första gången i Sverige i vår monter A18:20 på Swdental. Kom gärna förbi kl. 16 på onsdagen då vi har en liten invigning och officiell presentation.

 

Källa: Svensk Dentalservice

Taggar
PRODUKTNYHET