Tandea expanderar

Företagsnytt

I december öppnar Tandea sin femte tandläkarmottagning. Den nya mottagningen i Handen, tidigare Haninge Tandläkarna, går samman med Tandea inom bolagets licensieringmodell.

– Vi vill vara där våra kunder finns så läget i Handen passar Tandea väldigt bra. Vi erbjuder kvalificerad och prisvärd tandvård, och det uppskattas särskilt av dem som har en eftersatt tandhälsa, säger Hanne Sliwo, ägare av Tandea.

Klinikchef är tandläkare Behzad Behjenad och VD är tandtekniker Arslan Gapparov, som även ansvarar för Tandea Lab.

– Vi är väldigt tacksamma för att ha fått förtroendet att bli en del av Tandea-familjen. Den här kliniken kommer att ha ett gynnsamt läge nära Handen centrum med goda kommunikationer, som gör att vi även kan välkomna patienter från ett större område.

 

Om företaget:
Tandea startade 1998 och har idag drygt 40 anställda fördelade på fyra tandvårdskliniker och ett högteknologisk tandtekniskt laboratorium. Tandea Handen blir den femte kliniken. Tandea arbetar på uppdrag av landstinget och har befolkningsansvar/områdesansvar för barn- och ungdomstandvården. Företaget bedriver både allmän och specialiserad/nischad tandvård.
www.tandea.se

 

Källa: Pressmeddelande

Taggar
Företagsnytt