Tandläkare Viveca Hansson Gidlund ny styrelseledamot i Praktikertjänst

Verksamhetsnytt

Vårdkoncernen Praktikertjänsts årsstämma har beslutat att välja in tandläkare Viveca Hansson Gidlund i styrelsen. Viveca Hansson Gidlund är verksamhetsansvarig på Krontandläkarna i Kungsbacka och har arbetat i Praktikertjänst i över 20 år.

Viveca Hansson Gidlund är 54 år, bosatt i Särö och sedan 1999 verksamhetsansvarig på Krontandläkarna i Kungsbacka. Hon tog tandläkarexamen 1992 och arbetade därefter bland annat på Folktandvården i Region Halland samt som anställd i Praktikertjänst.

– Jag har arbetat i Praktikertjänst i över 20 år och under den perioden har både bolaget och tandvården utvecklats enormt mycket. Centralt för mig är att hela bolaget måste fortsätta arbeta med ständiga kvalitetsförbättringar för att leverera god vård och svara upp mot de ökande myndighetskraven. Tillsammans är vi starka och tillsammans möter vi de krav som ställs samtidigt som vi ger våra patienter god vård med hög kvalitet, säger Viveca Hansson Gidlund, tandläkare och verksamhetsansvarig Krontandläkarna och ny styrelseledamot i Praktikertjänst.

Källa: Praktikertjänst