Tandläkarkedjan Aqua Dental expanderar

Företagsnytt

Aqua Dental expanderar ytterligare i Göteborg. Genom övertagande av Tandläkare Per Haags klinik i Olskroken i kombination med övertagandet av en tidigare butik i markplan, bygger företaget upp en modern klinik med åtta behandlingsrum.

– Kliniken går från tre till åtta behandlingsrum, topputrustade för att bedriva modern tandvård. Dessutom får nu kliniken ett Aqualäge, vilket innebär ett attraktivt, inbjudande och tillgängligt läge. Det kommer bli en av de modernaste och mest välutrustade klinikerna i Västsverige, byggd efter den optimala kundupplevelsen där patientens behov står i fokus, säger Henrik Augustsson, VD Aqua Dental.

Rekrytering av ytterligare 15-20 medarbetare

– Den nya stora kliniken, med sitt gynnsamma läge nära centrum och med goda kommunikationsmöjligheter skall välkomna ännu fler patienter från hela regionen. För att klara av den här ambitionen har Aqua Dental under sommaren också genomfört nyckelrekryteringar av nya behandlare i Göteborg och kommer behöva anställa ytterligare 15-20 kompetenta medarbetare under det närmsta året, säger Henrik Augustsson.

 

Källa: Aqua Dental

 

Taggar
Företagsnytt