Tandpodden på Dental 24 blickar in i framtiden!

Podcast

Nu drar Tandpodden igång här på Dental24. Podden som produceras av vår samarbetspartner Björn Adielsson tjuvstartar det nya året med en spännande blick in i framtiden.

I Tandpodden möter du kunniga gäster i lättsamma, fokuserade samtal. Här diskuteras de stora övergripande ämnena, bortom det dagliga nyhetsflödet. Här kan svåra frågeställningar få extra utrymme. Räkna med medverkan av Dental24:s krönikörer samt Sveriges ledande inom professionen.

Först ut är ständigt aktuelle Marcus Dagnelid, klinikchef på Dagnelidkliniken i Göteborg. I första avsnittet diskuteras framtiden, bortom Covid-19. Marcus berättar om sin klinik, och de utmaningar den stått inför under det tuffa året 2020. Hör vilka förändringar han och teamet gjort inför 2021 för att bättre möta patienternas och kundernas förväntningar.

Podcasts – eller ”poddar” –  är ännu en aspekt av internetrevolutionen. Sedan 2015 har det totala poddlyssnandet dubblerats och är idag den snabbast ökande sektorn av digitala medier. 55 procent av svenskarna lyssnar på poddar, och nio procent gör det dagligen, enligt Svenska Internetstyrelsen.

Många har upptäckt fördelen av kunna lyssna på podd på väg till jobbet. På det populära forumet Spotify finns 100-tals. Inom tandvården finns exempelvis Dentaltown i USA med 1500 avsnitt att tillgå, där bland annat Marcus Dagnelid, Robert Gottlander och Dental24:s chefredaktör Per Ahlberg, med flera har blivit intervjuade.

/Dental24

Relaterat:

Taggar
Podcast