Tandvårdsdagen fyller 10 år

KONFERENS & MÄSSA

Tandvårdsdagen har arrangerats sedan 2006, och startades ursprungligen i samarbete med Privattandläkarföreningen i Kalmar län. Utifrån detta har konceptet spridit sig över hela landet och under 2016 arrangeras Tandvårdsdagen i Helsingborg (28/1), Umeå (17/2), Stockholm (9/3) och Kalmar (6/4). Ytterligare en ort planeras inför hösten 2016.

Tandvårdsdagar

– I samarbete med regionens tandvårdsteam och dentalbolagen samordnar vi en mötesplats, där man under trevliga former både får flera aktuella odontologiska föreläsningar, träffar kollegor och möter sina leverantörer, säger Tuva Bojstedt på iTeve, som under flera år ansvarat för Tandvårdsdagarna. Vi samarbetar nära med alla dentalbolagen som ställer ut på mässan, och 2016 har vi dessutom KaVo som huvudpartner, vilket innebär att vi tillsammans jobbar med att utveckla Tandvårdsdagen ytterligare.

– Tandvårdsdagarna blir för oss en ny spännande plattform för träffa nya och befintliga kunder runt om i landet. Den mötesplats som Tandvårdsdagen skapar i kombination med dess fokus på utbildning, ger oss ett bra tillfälle att utbilda och informera om våra produkter och tjänster. Huvudparterskapet är ett långsiktigt samarbete och vi ser fram emot att utveckla Tandvårdsdagen ytterligare tillsammans med iTeve, säger Michael Skärbo marknadschef på KaVo Scandinavia.

En nyhet under 2016 är inspelning och sändning av ett webbTV-program för tandvården under Tandvårdsdagarna. Här intervjuas föreläsare, besökare och gäster. Inslagen kommer att visas på Dental24play.se

Vi har format ett koncept som uppskattas både av tandvårdsteamen och utställarna och intresset för Tandvårdsdagarna ökar stadigt, säger Tuva Bojstedt.

Tandvårdsdagen arrangeras i Helsingborg (28/1), Umeå (17/2), Stockholm (9/3) och Kalmar (6/4)