Trausti Kristjansson ny marknadschef på Nordentic-gruppen

Personnytt

Tandtekniker Trausti Kristjansson har anställts som marknadschef på Nordentic Group med uppdrag att arbeta med marknad, kurser och event.

Trausti Kristjansson har i sin tidigare karriär arbetat på DP Nova i Malmö och Jönköping samt på Bolinders i Malmö. Under sin andra sejour på DP Nova var han produktspecialist med fokus på kundvård och bearbetning av nya kunder och blev senare också försäljningschef.

Trausti kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på ett dentallab där han bl.a varit med om att bygga upp företagets tandtekniska verksamhet och kursutbud.

– Att få in Trausti med sin spetskompetens till Nordentic Group är en stor framgång för alla våra verksamheter. Med hjälp av detta förvärv kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en totallösning inom tandteknik, service samt kursprogram både inrikes och utrikes säger, Mikael Hellman VD på Nordentic Group.

Nordentic Group består av 12 labb i Sverige och 1 labb i Danmark:
TIC/DP – Malmö, Göteborg, Stockholm, Expodent, Örestad Dentallab, Dental Design, Vänersborg Tandteknik, Trident Dental, Bright Dental Lab, DentalForum, Mariestad Dental, Bett Tandteknik och Codent.

 

Källa: Nordentic Group

 

 

Taggar
Personnytt