TS Dental tar över Inclino Nordics verksamhet

Företagsnytt

Nu får de hygieniska tangentborden Purekeys och Cleankeys ny distributör.
Inclino Nordic som varit exklusiv leverantör av tangentborden Purekeys och Cleankeys till den nordiska dentala marknaden har nu överlåtit den delen av sin verksamhet till TS Dental.

VD Niklas Nordström meddelar att tanken är att expandera försäljning på den dentala marknaden men även att börja bearbeta andra typer av sjukvårdsinrättningar. Det finns en stor marknad – hälsocentraler, sjukhus, veterinärer, laboratorier, i princip alla som behöver en ren miljö behöver ett hygieniskt tangentbord. Hygiendebatten om tangentbord inom vården har verkligen tagit fart sedan det visat sig att tangentborden i många fall är smutsigare än toaletter.

Inclino Nordic har enligt oss två av de bästa agenturerna och i och med förvärvet får vi en bred produktportfölj av tangentbord där det finns något för alla. Våra tangentbord finns i glas eller med silikonöverdrag, slät yta eller med knappar, med eller utan inbyggd musplatta samt i trådlösa och ej trådlösa varianter.

Inclino Nordics ägare Annika Garton säger att hon är övertygad om att produkterna nu hamnar i rätt händer eftersom TS Dental förfogar över betydligt bättre resurser för försäljning och marknadsföring och därför kan ta försäljningen av produkterna vidare till nästa nivå.

Källa: TS Dental

Taggar
Företagsnytt