Tylösandsdagarna – något man inte gärna vill missa!

UTBILDNING

Tylösandsdagarna arrangeras av SFOP:s Tylösandskommité och pågår under tre dagar i mitten av september på Hotel Tylösand utanför Halmstad. Här träffas över 200 likasinnade tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker och leverantörer varje år sedan 35 år tillbaka.
2019 var inget undantag med rekordmånga deltagare.

Ett vinnande koncept

Upplägget är det samma varje år medan teman och föreläsningar varierar från år till år. Många deltagare kommer redan på onsdagen för att delta i precongressen och diverse sociala aktiviteter (golf, spa, konstrunda, etc.).

Många bra föreläsningar

Torsdagen inleds med inspirationsföreläsaning med påföljande odontologiska föreläsningar.

Föreläsarna är både internationella och svenska av hög klass. Torsdagen avslutas med en gemensam middag, live musik och dans för den som vill svänga runt lite.

På fredagen fortsätter föreläsningarna och avslutas med lunch.

Trevligt att träffa leverantörer

Deltagarna får också möjlighet att träffa och prata med de olika leverantörerna. I princip finns det alla ledande leverantörer på plats inklusive många tandtekniker.

Återkommande deltagare

Flertal deltagare återkommer till Tylösandsdagarna i princip varje år. Detta är en utomordentlig teamaktivitet för alla som jobbar med tandvård såväl i privat som i offentlig regi.

Nytt inför nästa år

Tylösandsdagarna 2020 går den 16 – 18 september och förväntas bli utsålt varför arrangörerna har möjliggjort att anmäla sig redan nu.
Först till kvarn… Intresserad?

/På plats 2019 Per Ahlberg, Dental24

 

Dental24 är mediapartner till SFOP/Tylösandsdagarna sedan många år tillbaka.

Taggar
UTBILDNING