Ansiktsprotetiker

Skaraborgs Sjukhus består av Skaraborgs Sjukhus Falköping, Skaraborgs Sjukhus Lidköping,
Skaraborgs Sjukhus Mariestad samt Skaraborgs Sjukhus Skövde.
Vi ger specialistsjukvård inom ett 30-tal specialiteter.

Vår vision är God vård i utveckling och här arbetar cirka 4 000 medarbetare för att ge
Västra Götalandsregionens invånare i närområdet en god och säker vård.

Beskrivning
Vi söker ytterligare en ansiktsprotetiker till Käk- och ansiktsrehabiliteringen vid Käkkirurgiska kliniken i Skövde.

Käkkirurgen ingår i verksamhetsområdet K5 som även innefattar Ögon- och ÖNH-mottagning med en slutenvårdsavdelning, Ögonoperation samt Logopedi. K5 har ca 200 medarbetare som arbetar förebyggande med patienten i centrum och ansvarar för specialistvård av patienter i alla åldrar med akuta och kroniska sjukdomar. Verksamhetsområdet K5 finns vid de fyra sjukhusorterna Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde.

Vår käkkirurgiska klinik består av ca 20 medarbetare. Integrerat finns en ansiktsprotetisk enhet med ett tandtekniskt laboratorium som idag bemannas av en ansiktsprotetiker. Laboratoriet är välutrustat och har två arbetsplatser. Upptagningsområdet är Västra Götaland med närliggande regioner.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår anomaliplanering tillsammans med käkkirurg. Du arbetar självständigt med ansiktsprotetisk rehabilitering dvs. individanpassade ögonproteser och öronepiteser mm. Du ingår i ett team som främst bedrivs tillsammans med ögon- och öronkliniken men också till en viss del med andra enheter inom sjukhuset.

Kvalifikationer

– Tandtekniker

Det är önskvärt om du är utbildad ansiktsprotetiker/anaplastolog eller har erfarenhet av ansiktsprotetik.

För dig som är utbildad tandtekniker och som saknar erfarenhet av eller utbildning i ansiktsprotetik kan en ansiktsprotetisk utbildning diskuteras. Utbildningen kräver goda språkkunskaper i engelska.

Som ansiktsprotetiker är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till förändrade omständigheter. Du tar ansvar för och påverkar din egen och verksamhetens utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal