Nyheter och uppslag emottages tacksamt på info@dental24.se

Företagare?

Därför ska du synas på Dental24

Nå ut och generera relevant trafik till din hemsida

 • Når över hälften av alla i hela dentalbranschen

Att synas på Dental24 är ett effektivt sätt att nå ut till den svenska dentalbranschen. Du når ut till tandläkare, tandsköterskor, tandhygienister, tandtekniker, studenter och beslutsfattare inom hela dentalbranschen. Därför vet du att du alltid kommunicerar med rätt målgrupp och att de besökare som kommer till din sajt från Dental24 är värdefulla besök.

Marknadsför kurser, events, nyheter, produkter & tjänster

 • Över 6 000 st unika läsare varje månad

Några av våra mest välbesökta sidor är kalendariet och nyhetssektionen. Här marknadsför du dina produktnyheter och bjuder in till kurser & events. Vi hjälper dig med publicering och du har full frihet att använda bild, redaktionell text och video. Denna del av Dental24 innehåller några av våra mest effektiva kontaktskapande sidor.

Skapa bra leads till din marknads- och försäljningsorganisation

 • Nyhetsbrev till 12 500 st i dentalbranschen

Hur hittar du dina mest intressanta leads och prospekts idag? Dental24 hjälper dig att fånga upp intresserade leads (köpsignaler) genom att dirigera dem direkt till dina egna landningssidor. Genom annonser, text med länkar eller publicering av Kurser och Events får du direktkontakt med besökare som är intresserade av dina produkter och tjänster.

Så kan du synas på Dental24

Annonsera

 • Banners
 • Video

Varje månad har vi över 6 000 unika besökare på vår hemsida. Det är fler besökare än en vanlig dag på Swedental. Dina annonser visas på förstasidan, på undersidor eller vid enskilda blogginlägg. Du väljer enkelt under var du vill att annonserna ska synas, vilken period du vill annonsera samt hur ofta du vill att annonserna visas.

Kommunicera content/innehåll

 • Artiklar
 • Video
 • Nyheter

Artiklar, undersökningar och branschnyheter är ett bra sätt att skapa förtroende för ditt varumärke och förståelse för ditt erbjudande. Du får också bättre synlighet i sökmotorerna. Dental24 erbjuder dig ett positivt och branschunikt sammanhang för pressreleaser och annat värdeskapande material (artiklar, storytelling/referenser, documentation, videos, etc.).

Marknadsför kurser & event

 • Publicera i kalender
 • Egen informationssida för ditt event

Kurser och Events är en av våra mest besökta och lästa sektioner. När du lägger upp en kurs eller ett event här får det alltid en snygg, dedikerad landningssida med länk till anmälningsformulär, ditt företags logotyp och dela-knappar för sociala medier. Varje aktivitet kategoriseras så att besökarna enkelt hittar din aktivitet när de söker ikalendern. Större och populära events lyfter vi också fram lite extra i vårt nyhetsbrev, som går ut till c:a 12 500 personer.

Annonsera lediga tjänster

 • Publicera i platsannoner

Söker ni personal? En av de mest besökta sidorna på Dental24 är "Lediga Jobb". Vi ni synas överst med egen rubrik, text och logotype bland Lediga Jobb är det här ni skall synas.