Bigman: Föreläsning med Dr Francois Bronnec, Stockholm

Premiärföreläsning med Dr Francois Bronnec ”A biocompatible material for the present and future: the why and how to achieve predictability in vital pulp therapy and endodontics” torsdagen den 30:e maj 2013 kl 18:00 – 21:00

Bigman AB har varit aktiva i dentalbranschen sedan 1971 och introducerat kontinuerligt intressanta varumärken på den svenska marknaden. Idag lägger vi stor fokus på våra leverantörer Septodont och A-dec. Septodont är världens största tillverkare av lokalanestesi för tandvård och i Sverige marknadsför Bigman preparaten Septocaine och Septocaine Forte. A-dec är världens största tillverkare av stol & unit och har tillsammans med Bigman nystartat på den svenska marknaden.

Som ett mindre nischat företag inom dental kommer vi lägga stor fokus på möten med våra kunder. Därför har Bigman under påsk flyttat in i nya lokaler bredvid nya Nationalarenan – Friends Arena. Bigman kommer kombinera läget med aktiviteter för tandläkare och även kopplat till underhållande evenemang på Friends Arena.

I fastigheten på Evenemangsgatan 31 har vi tillgång till en Sky Bar med härlig utsikt över Solna och Sundbyberg. Här kommer vi kunna erbjuda trevliga tillställningar tillsammans med nya restaurangen Slagteriaktiebolaget i huset som drivs av anrika Sabis.

Om man är ute och letar efter förnyelse till sin praktik är man välkommen på lunch för att se vad vi kan erbjuda i utrustningsväg.

Den 30:e maj har vi vårt första evenemang då tandläkare är välkomna för att lyssna till Dr Francois Bronnec från Paris som kommer informera om det nya materialet Biodentine. Seminariet kommer att hållas i Skybaren på Evenemangsgatan 31 och vi bjuder på något gott från restaurang Slagteriaktiebolaget.

Anmäl dig här ››

 

bigmlogo_100