Bodels blogg

Din PT, Personlig tandvårdare

Tandläkare Daniel Jordö är först i Skandinavien med att erbjuda sina patienter en egen PT, d v s en Personlig tandvårdare. På kliniken Klippan Dental har man satt full fart med att stötta sina patienter med Personlig tandvårdare, ett system som har likheter med personlig tränare, PT, på gym. »

Vill du ha ett nytt jobb?

Det händer mycket nu på alla håll! Allt nytt är inte dåligt utan mycket av det nya är tvärtom bra. Att vara förändringsbenägen och öppen för nya utmaningar är en bra egenskap. Det skapas också nya yrken/arbeten inom den dentala sfären.
»

En gång om året borde det vara julafton på jobbet!

Nämligen när kliniken/labbet åker till Swedental. Det borde kännas som en belöning för alla på kliniken. Efter att ha arbetat ett helt år väntar julklappen, eller? »

Nya grepp i dentalbranschen

Det är underbart med människor som vågar förändra och satsa på nya grepp trots att deras idéer kanske inte omedelbart generar så stora vinster. Passa på och träffa några uppfinnare och föreläsare i monter B01:43 på Swedental. »

Upphandling av tandtekniska produkter ett skämt

Svensk tandvård är ett skämt när det gäller upphandling av tandtekniska produkter. Jag har funderat och till slut bestämt mig för att säga något som säkert inte många gillar att höra men som tål att ventileras. »

Skepp ohoj, del 5

Efter ett dygns segling från Sardinien över Tyrrenska havet började vi skymta Sicilien och fyren Capo, i Vito Piana Di Sopra på öns nordvästra kust. »

Skepp ohoj, del 4

På turen mot Sardinien blev det inte mycket segling eftersom vinden uteblev men det blev ändå en minnesvärd dygnssegling.
»

Skepp ohoj, del 3

Att till slut få skymta land och segla in i Palmabukten efter en vecka ombord var skönt. Vi hade bokat marinan El Arenal som ligger öster om Palma. En fin och välskött marina med pool och restaurang mm. Från marinan kunde vi ta en buss in till centrala Palma. »

Skepp ohoj, del 2

Att segla på Costa del Sol innebar mycket mer vind än vad jag hade kunnat tänka mig. Vi gick från Gibraltar till Almerimar som ligger nästan längst österut innan man rundar udden och går norrut. »

Skepp o hoj, då var det dags igen!

Följ oss på vår resa från Lagos Portugal till Olive Island Marina, Ugljan Sutomiscica, Kroatien. »