Det gäller att välja rätt, 23,7% eller 7,6% i vinst!

Vår vän och kollega Olle Hultén har lämnat oss. Olle var en stor entreprenör och en duktig affärsman. Jag tror inte så många i Sverige vet hur stor han verkligen var, speciellt under sin tid i USA då han ägde företaget Howmedica Inc./Austenal Dental!  Olle, vila i frid.

 

Läs Greger Oxhammars levnadsteckning till minne av Olle Hultén på Dental24.>>

 

Swedental 2014

Visst är det trevligt att träffa en massa kollegor, vänner och kunder på Swedental.  Med risk för att bli tjatig förstår jag inte hur svårt det kan vara att ta några nya grepp – inte bara en cm utanför trygghetszonen utan ett rejält skutt. Jaja, den som lever få se och medan andra funderar tar jag ett jätteskutt!

 

Ytfinishen och uppläggningens mästare

Kursen med Nondas Vlachopoulos  som går av stapeln 6-7/2 2015 blev tecknad av 12 personer under det första dygnet som den låg ute på nätet på Dental 24. Vi har en deltagare från Tyskland, en från Norge och resten från Sverige. Kul att kunna känna sig inspirerad även om man varit med ett bra tag! När detta skrivs finns en plats kvar, så hör av dig om du är intresserad! Kursinformation 

I samband med Riksstämman träffade jag representanter från en av de intressantaste grupperna inom tandläkarskrået idag. De hade en vinstmarginal som grupp på 23,7% jämfört med Praktikertjänsts 7,6% förra året. Det skall bli intressant att följa utvecklingen då de kommer att öka sin vinstmarginal i år. Ett reportage om denna spännande grupp kommer längre fram.

 

Ett ord på vägen:

”Man bör gripa sig an en lätt sak som om den vore svår och en svår sak som om den vore lätt.”

/Bodel

 

Senaste inläggen