Ibland låtsas jag vara normal…

Jag hoppas ni alla har haft en vilsam och skön sommar trots att vädret inte var det bästa. Det finns så mycket annat att göra när det regnar som att se filmer som man planerat se sedan länge eller läsa böcker och vila. Något man ofta inte unnar sig.

Bodels blogg aug 2015

Hösten bjuder på många kul event och för egen del ser jag framemot Oral designs stora möte i Madrid. Det allra roligaste är att de faktiskt kommer en del svenskar! Jättekul, eftersom vi är en bristvara på intressanta event runt om i världen.

Annars har jag funderat mycket över upphandlingar och kan konstatera att det inte hänt särskilt mycket de senaste 20 åren. Man kan undra varför?

Det är synd att man inte gör en korrekt tandteknisk prislista som är lika för alla landsting/regioner. Då skulle man kunna få bättre priser. Det är svårt att göra korrekta jämförelser när man som nu lägger ihop olika produkter som har olika prisbild. Man skulle även få en bättre statistik där man kunde jämföra olika regioner och produkter. Man skulle även kunna se att vissa produkter inte höll måttet osv. Det var bra med försäkringskassan förr.

Jag ser framemot en händelserik höst och om du får chansen att göra något speciellt, gör det. Tänk inte!

Det är omöjligt, sa tvivlet…   Det är farligt, sa rädslan…

Det är onödigt, sa förnuftet…   Prova ändå, viskade hjärtat…

 

Bodel Sjöholm

 

Senaste inläggen