Inte utan mina vänner!

För mig är det ett privilegium att umgås med mina vänner och denna sommar har varit otroligt rik på kul umgänge.

Först vår segeltur som jag har bloggat om, från Sverige via Norge, Skottland, Irland, Spanien och till sist Portugal. Vi träffade mycket seglarfolk, och två par som kom att stanna i vår vänkrets var Tina och Richard, tandhygienist respektive tandläkare från England som hängde på vår båt i Kinsale, samt Helmut och Anette som låg på samma brygga som oss i La Coruna. Det visade sig att Helmut byggt upp Heines optik. Alla som har Heine luppar, stetoskop, instrument med kamera för invärtes bruk vet vad jag menar. Vi har dessutom gemensamma vänner i Flims i Schweiz. Die Welt ist ein Dorf!

Kul med nya vänner! De gamla vännerna, närmare 50 av dem, var gulliga nog att festa ihop med mig när jag fyllde jämt. Ett minne för livet, inte bara för mig eftersom firandet varade i 8 dagar.

 

Direkt efter firandet blev det en tur till Oral Designs stora möte i Hollywood. Jag är stolt över att vara med i Oral Design där medlemmarna levererar hög estetik, nya metoder och alltid ligger i framkant. Och det händer saker hela tiden. De nya unga är otroligt duktiga opinionsledare. Om man vill kan man utvecklas snabbt som tandtekniker i detta nätverk. Det finns också mycket tid för att umgås och knyta band till varandra.

Jag ser redan nu fram emot vårt medlemsmöte i Spanien 2018.

Willi Geller utnämnde två nya svenska medlemmar, Pernilla Raanaes och Åsa Malmberg! Stort Grattis till er båda, det kommer att förändra era liv! Ni är nu medlemmar i en familj där alla kommer att dela sin kunskap med er.

Nu när vi befinner oss i Lagos, Portugal, får vi hjälp av okända vänner. Det gäller grupper på Facebook såklart! Där kan man fråga om allt såsom ögonläkare, olika slags butiker, hantverkare och vad saker kostar. Det är underbart med sådan hjälp när man håller på och bygger upp sitt sociala nätverk igen. Det gör allt lite lättare för oss och är dessutom trevligt eftersom vi också träffar flera av dem.

Jag vet att jag är lyckligt lottad som har så många roliga och fantastiska vänner! Tack för att ni finns, så trist det skulle vara utan er.

Var rädda om er och era vänner!

Bodel

Senaste inläggen