Satsa på ditt eget välbefinnande

Det talas om hur man skall göra sitt Lab/Klinik fin för sina patienter men jag tycker att de som skall vara där hela tiden med bibehållen entusiasm måste trivas ännu bättre.

Att sitta i fina lokaler innebär mindre stress, det är kul att komma till arbetet och all den positiva energi som kommer ut av det kommer alla till gagn, inte minst patienterna.

Bodels_klinik_3

Det behöver inte bli dyrt, det beror på hur mycket man vill bidra själv och då tänker jag på den egna arbetsinsatsen. Vi har gjort allt själva förutom målningsarbetet. Vi anlitade två tjejer som kom direkt från skolan ”Vilan i Malmö” och behövde referenser för sitt framtida arbete.

Bodels_klinik7

 

Bodels_klinik_4

Det är kul att få sätta sin personliga smak och prägel på kliniken i en tid då allt skall vara standardiserat.

Eftersom alla i teamet har ett nära samarbete är det viktigt att alla har tillgång till all information. För mitt eget arbete behöver jag komma åt alla bilder och övrig information. Då blir allt mycket lättare.

Bodels_klinik_2

Bodils_labb_5 Man får ändra på mycket. Jag arbetar inte längre som en traditionell tandtekniker men å andra sidan får jag en helhetssyn som är bra både för mig och för patienten. Bodels_klinik6

 

Bodels_klinik_1

Så här såg väntrummet ut tidigare!

 

Det är kul att arbeta och glädjas tillsammans. Vi får väldigt mycket positiv respons från våra kunder patienterna.

 

Vi besökte en liknande klinik i Tyskland hos Professor J Wahlmann och hans tandtekniker S Esfarjani! De var mycket givmilda och delade med sig av sin kunskap! Nu är vi hemma igen och skall implementera de nya idéerna hos oss! Dessutom hade vi jättekul och trevligt och det bästa är att vi också fått två nya vänner!

 

Bodel

 

oraldesign

Senaste inläggen