Varför passa in när man kan sticka ut!

Med nya kunskaper växer man och går kanske in i en ny fas i sitt yrkesliv.

Nu äntligen kan vi presentera vår unika kurs för er som vill satsa på er själva och utvecklas till en mycket bättre tekniker och kunna sticka ut med er arbeten!

Kurs: Two day Hands on: e.max 6 unit anterior crowns. Advanced course, 6-7 februari 2015 på Malmö högskola.

Hur mycket är man intresserad av att investera i sig själv eller sin personal? Det här kommer att bli ett unikt kurstillfälle som kan göra att den egna kunskapen växer till en ny nivå.  Vad jag menar är att istället för att sitta själv och famla i mörker så får man del av andras kunskaper. I Q-Networking har vi bestämt oss för att bara bjuda in de bästa föreläsarna för att varje kurs skall bli extra lärorik och värdefull för deltagarna.

Nondas Vlachopoulos är en av världens bästa tandtekniker på e.max ! Han är berömd för sin speciella skiktteknik och sina fina ytstrukturer!

Vill du veta mer om Nondas >>

Det blir två roliga dagar med likasinnade som är villiga att dela och hjälpa varandra. Detta fenomen märkte vi av när vi hade kurs med Sascha Hein i Stockholm. Efteråt hjälptes alla åt att skaffa fram/hitta de instrument mm som vi behövde när vi kommit hem och skulle sätta igång och göra laminat.

Sådan var stämningen och inställningen för tjugo år sedan och den positiva känslan som är helt utan avundsjuka och missunnsamhet får gärna stanna kvar. Det är så vill vi arbeta i framtiden med Q-Networking

Det bästa är att man har val och att man bestämmer själv vilken väg man vill ta i sitt yrkesverksamma liv!

Vi i Q-Networking är stolta över att samarbeta med Malmö högskola! Hoppas vi ses i februari i Malmö.

För mer information kontakta: info@oralestetik.se eller bodel@oraldesign.se 

 

Bodel

Pernilla och Åsa

 

Q-Networking

 

Senaste inläggen