Vilken boost!!!

Oraldesigns symposium i Madrid var ett möte för tandläkare och tandtekniker som vill mer i sitt yrkesutövande.

Mötet inleddes med två dagars hands-on. Man kunde välja mellan en hel del olika tandtekniker i oral design samt en hands-on i komposit för tandläkare som Dr Douglas Terry höll.

Symposiet, som också varade i två dagar, inleddes på fredag morgon med att Willi Geller gjorde folielaminat på en patient på scen. Därefter följde ett digert program med bl.a fyra spanska tandtekniker som definitivt satte Spanien på kartan när det gäller bra föredrag.

Mötets höjdpunkt stod Willi Geller och Dr Guiseppe Allais för. De hade spelat in en film med en kvinna som aldrig tyckt om sina tänder. Men med en mästares blick gjorde Willi massor av folielaminat som Dr Allais cementerade. Patientens uttryck i ansikte och ögon var otrolig, likaså arbetet. Inte ett öga var torrt. En helt otrolig film.

Jurgen Merhof var fantastisk och han etablerar sig mer och mer som en tandtekniker i toppskiktet. Han har ett enormt tekniskt kunnande och är innovativ men även stor estet. Får ni chans måste ni se honom.

Jungo Endo var också speciellt bra. Hans tandköttsersättningar vid benresorption går knappt upptäcka, en otrolig övergång mellan gingivaporslin och slemhinna, ett stort wow!

Det är överlag väldigt duktiga tekniker och tandläkare som är föredragshållare. Dessutom har man möjligt att träffa alla och umgås på olika kvällsevent.

Nästa gång är vi i USA, Los Angeles, i september 2017. Boka in tiden redan nu för ännu ett speciellt möte.

Bodel

 

 

Några svenskars röster om mötet:

”Vi åkte till Madrid och deltog på Oral-design’s stora möte. Mest hela världen hade samlats för att bländas av storslagen yrkesskicklighet. Utbudet lika stort som på en tapasrestaurang. Första anhalt på Luke Hasagava’s hands-on, där fokus lagts på att styra opaciteten genom ersättningen. Många egengjorda skalor och tänk på vägen gjorde det väldigt intressant och givande.

Symposium de två sista dagarna, med Willi Geller på scen och livepatient som första inslag. Därefter följde föredrag och bildvisning som värmde i själen. En fröjd att få se ersättningar med naturligt utseende. Tack för det!
En sådan här tripp smakar länge. Med många trevliga möten och leenden.”

Per och Anki Dahlberg

 

”Oral design-mötena är 4 intensiva dagar med 2 dagar hands-on kurser och efterföljande 2 dagars föreläsningar av världsklass med både beprövade tekniker och innovativa lösningar på tandteknik. Föreläsarna har en vänlig approach och det finns möjlighet att träffa och prata med några av de bästa i världen. Fyllda av inspiration längtar vi redan till 2017 då nästa Oral design möte hålls i Los Angeles.:))”

Åsa Malmberg och Pernilla Raanaes, Oral Estetik

Senaste inläggen