Bok och föreläsningstips!

För er som ännu inte har tagit del av Christer Olssons budskap om rent bondförnuft rekommenderas att göra detta antingen genom att läsa hans bok ”Vart är du på väg och vill du dit? ” eller lyssna på en av hans mycket inspirerande föreläsningar ”Arbetsglädje – ett annat ord för effektivitet ”.

Hitta in i en positiv utvecklingsspiral! Vad är grunden i en effektiv organisation och vad krävs för att hitta dit? Christer Olsson menar att nyckeln till effektivitet ligger i arbetsglädje. Han visar hur vi som individer och organisation kan arbeta för att nå dit. Framgång är en helhetsupplevelse som bygger på att du kan och gillar det du gör och att du vågar vara dig själv. Samtidigt är det gynnsamt med en positiv utstrålning som intresserar omgivningen och leder till positiva kontakter. Vi har alla upplevt hur smittande äkta entusiasm är? Däremot kan en framgång som sker till priset av negativa effekter i andra delar av våra liv inte sägas vara en riktig framgång. Motivation är något individuellt. Genom att vara lyhörd och ta reda på vad som motiverar andra skapas framgångsrik kommunikation och goda sociala relationer i både arbetsliv och privatliv. Christer visar vägen till effektivitet. Yrkesstolthet och personlig framgång får du på köpet.

christer-001878.jpg
Christer Olsson

Föreläsningar: Arbetsglädje – ett annat ord för effektivitet
Gävle 17 Mar
Stockholm 11 Maj
Göteborg 13 Maj

Christer Olsson är en av Sveriges mest uppskattade och eftertraktade föreläsare i kommunikation och ledarskap. Han har i många år utbildat chefer och deras medarbetare i förutsättningarna för att lyckas. Christer är ingenjör och ekonom med studier i beteendevetenskap och har genom åren arbetat operativt som ledare i flera stora företag. Idag arbetar han kontinuerligt med interna utbildningar för bl a IKEA, Volvo, Sandvik, Handelsbanken och Vägverket. Med sin intressanta kompetensmix blandar Christer sunt förnuft och kalla fakta på ett mycket underhållande och tänkvärt sätt.

Här får du veta mer om Christer Olsson
www.utvecklingspoolen.se

Här köper du Christers Olssons bok:
www.adlibris.com

Här bokar du ditt deltagande på föreläsning:
Lära för Livet