Centrum för Ortodonti/Pedodonti söker två övertandläkare

Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss.

Arbetsbeskrivning

Specialisttandvården i länet är organiserad i tre länsövergripande centrumenheter belägna i Linköping, Norrköping och Motala.

Vi bedriver specialisttandvård , nationell specialistutbildning  inom ortodonti, kontinuerlig utbildning av tandvårdspersonal inom såväl offentlig tandvård som privattandvård samt klinisk forskning. Vi har ett omfattande samarbete inom länet samt med övriga odontolgiska specialiteter och medicinska enheter på vårt Universitetssjukhus.

På grund av pensionsavgångar söker vi nu en specialist inom ämnesområdet ortodonti och en specialist inom ämnesområdet pedodonti. Tillsammans med övriga specialister arbetar du med vården ur ett länsperspektiv. Detta innebär att du kommer att ha din huvudsakliga  placering i Linköping eller Norrköping men att tjänstgöring på flera kliniker kan bli aktuellt.

Utbildning och erfarenhet

Förutom att du ska vara specialist inom aktuellt ämnesområde ska du också ha mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din kompetens, dina personliga egenskaper och din förmåga att skapa goda relationer. God samarbetsförmåga är en förutsättning.

Vill du bedriva kliniskt arbete samt utveckla detta inom ditt ämnesområde? Har du intresse av att bedriva forskning- och utvecklingsverksamhet? Har du intresse och erfarenhet av utbildningsverksamhet. Ser du fram emot att få använda din kompetens i en resursstark organisation ? Då kommer du säkert att trivas som övertandläkare  i Folktandvården Östergötland.

Anställning och information

Det här är tillsvidareanställningar på heltid.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:

Centrumchef Anna-Carin Dahlgren telefon, 010-103 88 31.

Facklig företrädare för tjänstetandläkarna (TT) är Kristina Hult, 010-103 89 72.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 28 mars 2014 Vi  arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland