Colosseum – Vill du bli en del av oss?

colosseum_play

Colosseum – Vill du bli en del av oss?

I Norden har vi förmodligen världens bästa tandvård. Men tandvården utvecklas. Vi vill fortsätta att skapa den optimala arbetsplatsen för tandläkare, specialister, tandhygienister, ortodontiassistenter, tandsköterskor och receptionister. Det finns idag inget annat sätt att ge patienten den bästa och mest prisvärda vården.

 

Vår VD Tandläkare Per Rehnberg beskriver vårt koncept i filmen:

 

Våra tankar är enkla och många har tänkt dem – fast få vågar satsa.

  • Vi tror på småskalig, lokalt anpassad vård men storskalig drift.
  • När vi är flera som jobbar tillsammans blir verksamheten mer effektiv och dagarna roligare. När vi får arbeta nära kolleger lär vi oss mer, patienten får ett bättre omhändertagande och mer prisvärd vård.
  • Dagens unga tandvårdare vill inte stå ensamma i små lägenhetskliniker med äldre utrustning. De vill arbeta i team med den senaste tekniken i fräscha, vackra lokaler. De vill kunna vara barnlediga och veta att någon seriös tar hand om deras patienter.
  • Äldre erfarna tandläkare vill ofta inte investera, de har idag svårare att finna efterträdare som kan ta hand om deras patienter. Många vill jobba kvar men i mindre omfattning. Hos oss går det bra.
  • Den administrativa bördan tar allt mer tid, vi tar hand om den åt dig.
  • Vi kan, tack vare vår storlek, göra upphandling av förbrukningsmaterial, tandteknik, investeringar, försäkringar och mycket mer. Vi ordnar gemensamma utbildningar. Vi har medarbetare på plats som i princip hanterar all administration så att vi andra kan ägna oss åt våra kunder och patienter.
  • Vi är tillräckligt stora för att stödja våra vårdutövare, och tillräckligt små för att inte bli byråkrater.

Vi har helt enkelt roligare dagar. Välkommen till vårt vackra koncept!

Vill du bli en del av oss?

Kontakta Pelle Rehnberg eller Lasse Svärd

colosseum-logga