Dental24

 

Din nyhets- och kunskapsportal på Internet

 

Dental24 är Sveriges första samlade plats på Internet för tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, forskare, leverantörer och alla andra verksamma i dentalbranschen.

Dental24 hade premiär i mitten av november 2008 och har redan besökts av över 6 000 unika besökare (April 2009).

Flera besökare har visat sin uppskattning, kommenterat eller hört av sig till Dental24. Vi tar gärna emot fler synpunkter, förslag, nyheter eller kommentarer!

Din tid är dyrbar:

Därför bevakar vi branschen åt dig och samlar vi det bästa från de bästa platserna. Därför fattar vi oss kort, men ger dig möjlighet till fördjupning via länkar, artiklar, dokumentation och multimediala presentationer. Med vår kalender missar du inget viktigt.

För nytta, utveckling och nöje:

Vi fokuserar på din profession, men det finns stort utrymme för annat som rör din yrkesroll, som ekonomi, ledarskap, utbildning och olika personliga intressen.

En mötesplats – överallt:

Kommentera och läs vad andra tycker eller tipsa en kollega om något intressant – eller utnyttja vår marknadsplats. Med jämna mellanrum ger vi ut ett kort och koncist nyhetsbrev per e-post till tusentals prenumeranter. Du kan följa med i nyhetsflödet var som helst och när som helst via din mobiltelefon.

Med rötter i informations- och dentalteknik:

Initiativtagare och grundare av Dental24 är Per Ahlberg i samarbete med tandläkare, tandtekniker, institutioner, föreläsare, föreningar organisationer, leverantörer och media inom dentalbranschen. Per har en bakgrund som kundansvarig på ett stort dentalteknikföretag och arbetade tidigare inom IT- och mässbranschen.

 

dental24_logo.jpg

Dental24 är en leverantörsoberoende webbportal som erbjuder
yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för
nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte,
utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister,
tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer,
leverantörer och andra medier inom dentalbranschen.