Distriktstandläkare till Folktandvården Laholm

Folktandvården Halland består av 17 kliniker jämt fördelade över länet. Som liten region blir beslutsgången kort och man känner sig delaktig. Sedan flera år arbetar vi med digital röntgen och har Opus journalsystem.
Utveckling av klinik och individ är mycket viktigt, bland annat får yngre kollegor handledning och kollegor med erfarenhet kan få fördjupa sig inom områden man är intresserad av.

Folktandvården Laholm ligger vackert belägen i Gamle by, Laholms unika, medeltida kärna. Vi är ett glatt gäng på 26 personer varav 8 tandläkare och 6 tandhygienister och vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik och effektiv tandvård. Kliniken har 13 behandlingsrum varav ett utrustat för lustgas och kirurgi, vilket är en del av vår strävan att låta varje medarbetare få utveckla sig inom sitt intresseområde

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta både med barn och vuxna patienter. Har du erfarenhet och intresse av teamarbete och vill vara aktiv i att vidareutveckla vårt teamarbete på kliniken upplevs detta bara positivt

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med tandläkarlegitimation giltig inom EU och erfarenhet av yrket.

Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du förväntas trivas i en stor personalgrupp samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och vi värdesätter ett gott medarbetarskap.