Distriktstandläkare

Eksjö Folktandvård

Kliniken ingår tillsammans med ytterligare sju kliniker i verksamhetsområde Öster. På kliniken arbetar totalt 20 personer, av dem är fyra tandläkare, två tandhygienister och 14 tandsköterskor.

Kliniken är modern och vi har det mesta och senaste i utrustningsväg. Vi erbjuder våra ca 9.000 patienter ett brett utbud av tandvård – alltifrån modern profylaxinriktad barntandvård till implantat och kirurgi. Hos oss har du med andra ord stora möjligheter att utveckla och höja din kompetensnivå.

Läs mer om oss på www.lj.se/folktandvarden och information om Eksjö finns på www.eksjo.se

Dina arbetsuppgifter

Tandvård åt barn och vuxna. Alla på en allmäntandläkarklinik förekommande uppgifter inom tandläkarens kompetensområde ingår i tjänsten.

Din kompetens

Legitimerad tandläkare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och vilja att utveckla tandvården.

Erfarna som nylegitimerade tandläkare är välkomna att söka. För dig som är nyutexaminerad har vi ett gediget introduktionsprogram och det finns stora möjligheter att utveckla och höja din kompetensnivå.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Tillträde efter överenskommelse.

Frågor och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa klinikoordinator Ann Scholander eller klinikchef Magnus Örn, 0381-359 50.

Fackförbundet Tjänstetandläkarna kan nås via: www.tjanstetandlakarna.se/sv/Lokalavdelning/Jonkoping/

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV , betyg och övriga handlingar som du vill åberopa via nedanstående länk, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag är 11 mars 2014.

Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget i Jönköpings län. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping med sju olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Landstinget tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.