Folktandvården i Sala söker Tandsköterska

Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt landstingsbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner.

På kliniken är vi idag 10 tandläkare, 6 tandhygienister och 13 tandsköterskor. Nu ska en av våra duktiga tandsköterskor gå i pension och därför söker vi nu en ersättare för henne.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som tandsköterska.Assistans, receptions- och sterilarbete kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Delegerat arbetssätt förekommer och då ingår även röntgen och infiltrationsanestesi i arbetsuppgifterna. Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen. God datorvana är en fördel. Vi förutsätter att du är empatisk och intresserad av att skapa goda relationer både med våra patienter och med dina nya arbetskamrater.
Du är flexibel, öppen och utåtriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2014-03-11

Välkommen med din ansökan till Myndighetsbrevlåda: folktandvard@ltv.se eller till Folktandvården Västmanland AB, Box 1185, 721 29 Västerås. Skriv i ärenderutan eller märk brevet med referensnummer FTVAB140024

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Kontakta:

Håkan Flink
Klinikchef Sala
0224-580 80

Helena Vesterlind
Övertandsköterska
0224-580 81

Eva Eriksson
Vision
021-17 64 90