Bättre än sex…

Vissa saker är bättre. Pålitligt bättre än sex. Här kommer min lista.

Känslan efter att de månatliga kvittona till bokföringsbyrån är postade – aaaah!
Känslan när fakturorna gått iväg efter utfört jobb – ooOOoh!
Känslan när du tryckt på sänd-knappen efter att ha skrivit en bloggtext när det gått lite för långt mellan inläggen – oooaaaah!

Pålitlig och stabil njutning. Det slår aldrig fel. En driftsäker älskare – när du slitit och det betalar sig. Lönen för mödan. Det går inte att beskriva. Det måste upplevas.

En kompis till mig fick in mig på tankespåret – om allt som är bättre än sex. Han är en riktig alfahanne – vi möttes och han gav ifrån sig ett vällustigt STÖN – AAAAAH!!! Jag har postat fakturor idag… Det är bättre än sex! Hela hans kroppsspråk visade hur gött det kändes. Vilken avlösning, utlösning! Jag fattade direkt.

Jag postade just nu ett fett kuvert med alla papper iordning till min bokföringsmänniska. Bara den som har eget företag som själv postat sitt eget företags kvitton i rätt tid vet hur gött det är. Ni som är anställda hos någon ser det i blicken på er chef. Du ser när hon/han har nåt simmigt, avslappnat i sina blanka tunga ögon. Kolla datumet – är det någon av månades första dagar (1-7 varje månad) då kan hen vara inne i det bästa av tillstånd – bokföringen är inlämnad – aaaahh!

Så, nu vill jag ge er en härlig vårsolspresent – gör nåt slitsamt och sen… invänta njutningen – aaaaahh!

Karin

Och – varför inte njuta på en sagolikt mysig kurs med mig och Charlotte Erlanson-Albertsson i höst? Balanskursen har återuppstått! Nu på Hotell Eggers, Göteborg 6-7/9 Välkomna!

Karin Sjögren
Odont Dr, Leg tdl, Affärskommunikatör, MI-tränare, konsult social arbetsmiljö
karinsjogren@telia.com
www.karinsjogren.se

Senaste inläggen