Klinikkoordinator

Västra Götalandsregionen

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen. Vi förbättrar folkhälsan för barn och vuxna genom att erbjuda allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris, på miljödiplomerade mottagningar. Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning.
Vår gemensamma vision är att allt fler ska vara friska i munnen hela livet.

Beskrivning
Floda ligger vid E20 ca 2,5 mil från Göteborg med bra buss och tågförbindelser.

Vi är ett gäng på  16 anställda varav 6 tandläkare, 3 tandhygienister och  7 tandsköterskor. Vi har cirka 6 600 patienter varav knappt 60% vuxna och 40 % barn.

Kliniken är nyrenoverad och vi har en god ekonomi.

Vi söker nu Dig som vill ha ett självständigt och omväxlande arbete och som vill vara med och forma en klinik som är under ständig utveckling.

Du skall ha förmågan att skapa ett positivt och innovativt klimat som uppmuntrar folk att engagera sig i den aktuella uppgiften. Du skall ha ett stort intresse i att arbeta och vara drivande mot målbilder, budget och resultat.
 
Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Din människosyn är humanistisk och ödmjuk. Din inställning är att problem är till för att lösas, och du har lätt för att kommunicera.

Du kan stå för och tydliggöra för personalen beslut som är tagna i högre instans.Som klinikkoordinator ingår du i klinikledningen, därför är erfarenhet av ledarskap meriterande.

Som del i klinikledningen är Du aktiv i arbetet att utveckla verksamheten. Flertal administrativa arbetsuppgifter ansvarar klinikkoordinatorn för t ex beställningar och schemaläggningar.

Vi förutsätter att du har en god datorvana och kan hantera officepaketet.

Även kliniskt patientarbete och receptionsarbete kan komma att ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning eller tandhygienistlegitimation

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal