Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Bergendal, Sollentuna

20 maj - 21 maj 2024

UPP – Vår utbildning för chefer med personalansvar

Kunskapsutbytet mellan chefer i vår organisation behöver öka för att vi tillsammans ska nå vår vision. Vår förhoppning är att vi med denna utbildning skapar starka nätverk och bygger både kompetens, styrka och gemenskap inom bolaget.

Praktikertjänst startade våren 2023 ett nätverk och en utbildning för chefer i bolaget som inte är delägare. Ni är ofta enhetschefer, koordinatorer, eller teamledare. Gemensamt
för er är att ni har ett nära personalansvar för grupper som är essentiella för våra mottagningar och därmed också möter en hel del av de utmaningar som man som chef står inför: komplicerade personärenden, organisationsfrågor, personalplanering och samverkansfrågor med andra vårdgivare och huvudmän.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera på vårt nyhetsbrev