Stockholm

Bli certifierad för Invisalign

Invisalign – det klara alternativet till tandställning!

I över 18 år har över 5 miljoner patienter framgångsrikt behandlats av mer än 80.000 vårdgivare. I Norden har redan 250 tandläkare certifierat sig för att erbjuda Invisalign-behandlingar på sina kliniker.

För att bli Invisalign-certifierad erbjuder vi nu ett nytt utbildningsprogram i flera delar:

Före certifieringskursen
Du börjar med en webbaserad grundkurs inom ortodonti (SAFE Orthodontics). Här får du också redan på vad du skall tänka på och förbereda inför certifieringskursen.

Certifieringskurs
Heldagskursen innehåller bl a föreläsningar och Hands-On moment. Här har du möjlighet att ta med en tandsköterska/tandhygienist från kliniken.

På kursen får du ett startkit samt en värdekupong som ger dig 50% rabatt på en Invisalign-behandling. Värdekupongen kan du t ex. använda till dig själv – eller till en anställd på din klinik. Kupongen är giltig i 60 dagar efter kursen.

Efter certifieringskursen
På två webbaserade ”e-Connect” kurser – får du ytterligare hjälp till att komma igång med Invisalign. Du får hjälp med att välja lämpliga patienter för en behandling samt hur du skapar en personlig behandlingsplan.

”Kom-igång hjälp” från Unident
Personal från Unident hjälper dig att komma igång med dina Invisalign-behandlingar. Vi kommer ut till er klinik eller stöttar er via skype/teamviewer/telefon – det som passar bäst.

Användarhjälp och telefonsupport
På ”Aligner Consulting” användarforum får du svar inom 24 timmar av Nimmi Holstein och Ingrid Fjærvik, båda rutinerade tandläkare med lång erfarenhet av Invisalign. Du har också alltid möjlighet att kontakta Align´s specialutbildade telefonsupport för frågor.

Vidareutbildning
Study Club’s – halvdagskurser med intressanta föreläsningar samt möjlighet att träffa kollegor som också jobbar med Invisalign.

Invisalign Doctor Site
Efter kursen får du tillgång till ”Invisalign Doctor Site”. Där planerar du och skickar in dina patientfall till Invisalign. Du har där också möjlighet att beställa förbrukningsartiklar och marknadsföringsmaterial. Du har dessutom möjlighet att boka online-möten med klinisk support för att granska dina planerade behandlingar.

Praktisk info – Certifieringskurs


Föredragshållare:
 Barry Buckley
Språk: Engelska
Datum & Tid: Fredag den 1 juni 2018, kl. 08.30-18.00
Plats: (Meddelas senare)

Kursavgift: 1.095 Euro (Vi bjuder på lunch och fika under dagen)
I kurskostnaden ingår anmälan för en tandläkare + en medföljande klinikpersonal (tandsköterska eller tandhygienist).

Vi hoppas att du också vill bli certifierad för Invisalign.

Börja med att fyll i en intresseanmälan nedan. Du kommer sedan få ett mail från Align som du måste bekräfta – för att bli registrerad till kursprogrammAlla kurser från
Unident

  • 01 jun 2018
  • Barry Buckley
  • Unident