Online

Dentology, powered by Henry Schein

Anmäl dig till ”Dentology, powered by Henry Schein”, ett internationellt symposium som erbjuder en virtuell, digital dental upplevelse för alla som arbetar med tandvård

Detta extraordinära evenemang innehåller innovativt innehåll presenterat av internationellt erkända experter kombinerat med en virtuell utställning med banbrytande lösningar från ledande leverantörer.

Dentology, powered by Henry Schein, är företagets första virtuella internationella symposium om digital tandvård. Evenemanget erbjuder högkvalitativt innehåll över en omfattande serie expertföreläsningar av internationellt erkända tandvårdsproffs, kombinerat med en omfattande portfölj digitala tandhälsovårdsprodukter i en virtuell 3D-utställning. Alla som deltar i Dentology från världens alla hörn kan kommunicera virtuellt med talarna och med Henry Scheins digitala specialistteam.

Huvudtalare på Dentology är Christian Coachman (Brasilien) och Simon Chard (UK).

  • Christian Coachman är examinerad tandläkare och tandtekniker, och medlem i Brazilian Academy of Esthetic Dentistry. Han kommer att tala om vilken påverkan digitaliseringen har på tandvården.
  • Simon Chard har en examen från King’s College London Dental Institute och utsågs i en omröstning i branschtidskriften Dentistry Magazine 2020 till den fjärde mest inflytelserika tandläkaren i Storbritannien. Han är också styrelsemedlem i British Academy of Cosmetic Dentistry. Han kommer att tala om innovation inom patientkommunikation med sociala media.

Experterna på symposiet representerar digital tandvård i hela världen: Ole Schmitt och Andreas Kurbad (Tyskland), Guillermo Pradíes och Ferran Llansana (Spanien), Jacques Vermeulen och Christian Moussally (Frankrike), Stefano Negrini och Mauro Fazioni (Italien), Wouter Reybrouck (Belgien), Daniël Wismeijer (Nederländerna), Ian Buckle (UK) och Katya Archambault (USA). De kommer ta upp ämnen som det digitala arbetsflödet, digital implantologi och ortodonti, samt erkännandet av digital patologi. Frågor som hur man bäst kommer igång med digital vård, hur man gör det mesta av den intraorala scannern och hur man använder digitalisering för att kommunicera med patienterna är några av de många ämnen som kommer att diskuteras. Efter en livesänd paneldiskussion modererad av Simon Chard erbjuds deltagarna att återgå till den digitala utställningshallen *) för att interagera med teamet från Henry Schein.

Gästtalare på Dentology är Randi Zuckerberg, entreprenör, investerare, bästsäljande författare och Emmy-nominerad tech media-profil. Innan hon grundade sitt företag Zuckerberg Media var hon en av de första anställda på Facebook och fanns med på listan ”50 Digital Power Players” i The Hollywood Reporter.

I den exklusiva virtuella utställningshallen kommer det dessutom att finnas de senaste innovationerna från ledande tandvårdstillverkare och företagspartners, och det kommer att finnas möjlighet för deltagare att diskutera sina kliniska, digitala och affärsmässiga planer. Under evenemanget kommer Henry Scheins specialistteam att vara med i realtid för att diskutera hur den nyvunna kunskapen kan omsättas i verkligheten på en tandläkarmottagning och vilka digitala lösningar som bäst främjar tandvårdsyrkets målsättningar inför framtiden. *)

”Med Dentology understryker Henry Schein företagets mål att ge tandvårdsbranschen de lösningar den behöver för att växa. Vi är här för att hjälpa vår kunder driva sina praktiker på ett framgångsrikt sätt, och att levererar högkvalitativ patientvård genom att informera om de senaste innovationerna för affärsdrift, klinisk praxis, teknik och leveranskedja som vi erbjuder. Detta är möjligt tack vare vårt nätverk av beprövade rådgivare, och vår lojalitet mot vårt varumärkes motto; att kunderna kan lita på oss”, säger Andrea Albertini, ordförande i EMEA Dental Distribution Group på Henry Schein.

Både nya och avancerade användare av digital tandvård kan uppleva de extraordinära möjligheter som digitaliseringen ger, genom att besöka den virtuella världen på Dentology. Henry Schein ledsagar medicinska yrkespersoner genom hela den digitala resa som de behöver göra för att nå sina affärsmål.

Alla tal och seminarium från den 29 och 30 januari 2021 kommer att finnas tillgängligt som on-demand-videor för deltagarna, från den 1 till den 27 februari 2021, på Dentology-plattformen. Utställningshallen kommer också att vara tillgänglig för registrerade deltagare under denna tid.*) På så sätt kan deltagare se om seminarium, se presentationer de inte kunde se live, och besöka alla viktiga delar av evenemanget igen. De kan också använda resurserna för att dela upplevelsen med företagspartners och det beslutsfattande teamet. Evenemanget kommer att hållas på engelska. Alla livepresentationer kommer att textas på nederländska, franska, tyska, italienska, polska, portugisiska och spanska. Deltagare kommer att få ett Certificate of Attendance.

Mer information om evenemanget, biljetter och registrering, samt krav på tekniska specifikationer, finns på www.dentology.world.

*) tillgänligt för deltagare från EMEA-länder med Henry Schein-verksamhet (inklusive Cliniclands)

 

Om Henry Schein, Inc.

Henry Schein, Inc. (Nasdaq: HSIC) är ett företag som genom sitt stora nätverk och sin tekniska kompetens erbjuder lösningar både för hälso- och sjukvårdspersonal. Med en global närvaro och mer än 19 000 teammedlemmar i Schein-gruppen förser bolaget mer än 1 miljon kunder med fler än 300 värdeskapande lösningar som förbättrar såväl operativ framgång som kliniska resultat. Vår verksamhet med klinik-, teknik- och leveranslösningar hjälper både tandläkare och läkare att arbeta än mer effektivt för att på så sätt kunna erbjuda en mer kvalitativ vård. Dessa lösningar är också tillgängliga för tandtekniker, statliga och institutionella hälsovårdskliniker liksom andra alternativa vårdställen.

Företaget verkar genom ett centraliserat och automatiserat distributionsnät med ett urval av mer än 120 000 märkesprodukter samt Henry Scheins egna produktsortiment. Utöver det finns ytterligare fler än 180 000 produkter i specialsortiment.

Henry Schein är ett FORTUNE 500-företag och en medlem av S&P 500® index, har sitt huvudkontor i Melville, NY samt verksamhet eller dotterbolag i ytterligare 31 länder. För mer information, besök Henry Schein på www.henryschein.comFacebook.com/HenrySchein, och @HenrySchein på Twitter.

 Alla kurser från
Cliniclands Henry Schein

  • Onlinekurs med startdatum 29 jan 2021
    Kl. 12:30
  • Christian Coachman, Randi Zuckerberg, Simon Chard, Katya Archambault, Ian Buckle, Mauro Fazioni, Andreas Kurbad, Ferran Llansana, Christian Moussally, Stefano Negrini, Guillermo Pradíes, Wouter Reybrouck, Ole Schmitt, Jacques Vermeulen, Daniël Wismeijer.
  • Henry Schein (Cliniclands)