Stockholm

Invisalign Go – Det klara alternativet till tandställning

För att bli Invisalign Go-certifierad erbjuder vi, tillsammans med Align som är tillverkare av Invisalign, ett utbildningsprogram i flera delar.

Invisalign Go-certifieringen inleds med en webbaserad utbildning. Därefter går du denna heldagskurs med föreläsningar och praktiska hands-on moment. Inför kursen kommer din Territory Manager att erbjuda stöd och hjälp med att förbereda fall för Invisalign Go, som du sedan använder under hands-on-delen av heldagskursen. Efter certifieringskursen erbjuds e-Connect-kurser där du får hjälp med att välja lämpliga patienter för behandling och att skapa en behandlingsplan, samt tillgång till användarhjälp och support av erfarna Invisalign Go-tandläkare.

Den sista delen i programmet är en Study Club, ca tre månader efter certifieringstillfället. Här har du möjlighet att ta med dig egna fall att diskutera.

Sedan år 2000 har mer än 80.000 tandläkare certifierats för Invisalign och över 10 miljoner patienter framgångsrikt behandlats. I Norden har redan 1 500 tandläkare certifierat sig för att erbjuda Invisalign-behandlingar på sina kliniker. När blir det din tur?Alla kurser från
Unident

  • 08 okt 2021
  • Unident/Align