Dagnelidkliniken, Gruvgatan 8, Västra Frölunda, Göteborg

Practice Management – hur du bygger ett framgångsrikt team och klinik!

Vad ha har handbollslandslaget under Bengan Johanssons ledning gemensamt med dagens fotbollslag? Och vad har dessa gemensamt med jättebolg som Google och Apple? Det tillsammans med dess betydelse för att bygga en framgångsrik och välfungerande klinik kommer vi att gå igenom under denna kurs.

Vidare kommer vi att prata om hur man kan jobba med storytelling- och social marknadsföring för att bygga sitt varumärke och attrahera kunder proaktivt. Vi kommer också titta på hur man i industrin mäter och följer upp verksamheten och hur man använder det för att jobba mindre men få gjort mer med ett bättre resultat… låter det som magi? För oss är det inte magi utan en del av vår vardag för att hela tiden utveckla individen, teamet och affären. Allt går hand i hand och under denna kurs, delar vi med oss av våra lärdomar och hur vi har gjort.

Kursen syftar till att ge dig verktyg för att kunna utveckla och effektivisera din klinikdrift och vänder si till personer i klinikledande befattningar men även till den enskilda tandläkaren som teamledare.

Kursinnehåll

– Grunderna i hur gruppdynamik fungerar och vikten av att förstå olika personlighetstyper.
– Vikten av kärnvärden och företagskultur i framgångsrecept
– Konflikthantering och hur du arbetar proaktivt med din personal
– Hur du bygger kundresan och betydelsen av detaljer
– Varför storytelling och sociala plattformer i din marknadsföring kan attrahera kunder på nya sätt
– Hur du mäter resultat på dina anställda med nya innovativa system och följer upp klinikens finansiella prestation dagligen utanför journalsystemet.

Kursens längd

1 ½ dag där vi blandar teori med aktiva diskussioner och workshops.Alla kurser från
Neoss

  • 15 sep - 16 sep   2022
  • Magnus Rosell, Managementkonsult, Marcus Dagnelid, Specialist oral protetik
  • Neoss