Partners

Din nyhets- och kunskapsportal inom odontologi

Sheraton, Stockholm

Lasertandvård för skönhet och lugn

SACD bjuder in till kurs i lasertandvård. Tandläkare Hugh Flax kommer till Sheraton Hotel med kursen “Contemporary Cosmetic Dentistry – A two day Journey on Making Smiles Beautifully white and Pink Balanced – with Laser Speed”.

Flax Dental är en av de få tandläkarkliniker i världen som använder sig av lasertandvård för både hård och mjuk vävnad. Denna innovativa teknik handlar inte enbart om att skapa ett vackert och beständigt leende utan även om en ny upplevelse för tandvårdsrädda patienter. Lasertandvård öppnar för möjligheten att behandla utan borr, utan bedövning och med färre besvär för patienten efter större ingrepp.

Hugh Flax är en mycket meriterad tandläkare med bas i Arlanda, USA. Han har föreläst över hela världen sedan 1983 och har publicerat ett 50-tal vetenskapliga artiklar.

Hans framgång som tandläkare beror, enligt honom själv, på hans förmåga att ge sina patienter:

  • En avslappnande omgivning
  • Tillgång till de mest avancerade förebyggande, hälsorelaterade och kosmetiska behandlingarna
  • Utbildning i deras dentala möjligheter
  • Respekt för åsikter, bakgrund och tidsperspektiv
  • Hjälp  med att känna sig bättre, se bättre ut och njuta av ett längre och mer hälsosamt liv

Läs mer om Hugh Flax på www.flaxdental.com

Övrigt

Under vårkursen händer det också en hel del andra spännande och roliga saker. Under torsdagen välkomnar vi den danska tandläkaren och Clinic Support hos Align – Helle Hatt till SACD. Hon kommer att hålla ett kostnadsfritt seminarium för Invisalign Full Certifierade

(anmälan till tove.derkert@unident.se).

Sen får man ju inte glömma att en stor del av våra kurser handlar om att mötas, att dela erfarenheter och utbyta funderingar. Vi vill träffa er, kollegor!

Det kommer att vara Get Together med middagsbuffé och dryck, underhållning av det svängiga bandet “Almost Motown”, luncher, fikapaus och After Work.

Och det bästa av allt är att det är ALL INCLUSIVE!

Anmäl er HÄR!Alla kurser från
SACD

  • 15 mar - 17 mar   2018
  • Dr Hugh Flax
  • SACD