Hilton Stockholm Slussens auditorium

STORA MÅLDAGEN 2016

För dig som vill prestera ännu bättre och nå dina mål.
Välkommen till Stora Måldagen 2016. Ett unikt kunskapsseminarium där inspirerande aktörer från näringsliv och
idrott delar med sig av sina framgångsfaktorer och ger dig verktygen för at utveckla dina strategier och nå dina mål.

Program


Rådgivande expert
Ola Wallström, Mera mål.En av Sveriges främsta coacher och experter inom målstyrning hjälper oss med reflektion och kunskap. 
 12.30 Start upp lounge Kaffe, partnerföretag och mingel i Hilton Galleria.

13.00 Lennart Paulsson, ”FÖR RÄTTA ATMOSFÄREN”

Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2016 som genomförs för fjärde året i rad. Han är grundare av företaget P&P Meetings, med bakgrund som civilekonom, chef inom marknad & sälj och författare till boken STORA MÖTESBOKEN. Han säkrar gott tempo, att du får med dig nya lärdomar och nya kontakter.

13.20 ARI RIABACKE ”TA BESLUT OCH NÅ DINA MÅL”

Hur fattar vi beslut i ett allt högre tempo, när valmöjligheterna är oändliga, informationsmängden enorm och osäkerheten stor? Hur pass mycket känner vi oss själva och vår organisation, för att fatta beslut? Ska vi klara av våra strategier och nå våra mål måste vi också vara beslutsmässiga. Ari Riabacke är Dr i risk och beslutsanalys, Sveriges ledande beslutsexpert och en av Skandinaviens mest anlitade talare.
14.10 JOBBPAUS, CHECKA MOBIL OCH MAIL
14.15 PAUS MED KAFFE OCH FRUKTKORG
 

14.45 SAMTAL MED AZITA SHARIATI ”SÄTT UPP TYDLIGA MÅL”

2015 utsågs Azita Shariati av Veckans Affärer till Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet. Hon är vd för Sodexo AB. Ett företag som erbjuder tjänster inom service-sektorn och sysselsätter över 8 000 personer i Sverige. Hon tror på att rätt strategi för utveckling och lönsamhet är att hitta kompetenser oavsett kön, ålder, etnisk bakgrund, sexuell läggning och funktionsnedsättning. Sätt upp tydliga mål, säger hon. Det är bara att bestämma sig!

15.10 NISSE SIMONSSON ”VARFÖR MÅR VI SÅ DÅLIGT NÄR VI HAR DET SÅ BRA”

Nisse Simonsson är kirurgen från Jämtland med passion för hjärnan, som dessutom älskar att stå på scen och ge tips om hur vi kan leva ett längre och mer innehållsrikt liv. Han har uppmärksammats som Årets Talare, sommarpratare i radion och med egna TV program. Vi mäter hälsa i hur många år vi lever men struntar i hur många av de sista åren vi är sjuka och behöver vård. Vi måste ändra våra tankeramar och försöka skaffa insikt i hur vi ska leva längre friska.
15.50 PAUS MED KAFFE OCH P&P GOODIEBAG  

16.15 SAMTAL MED MAGDALENA FORSBERG ”HUR DU NÅR DINA DRÖMMAR”

Sätt upp mål, tro på det du gör och le! Det är några av Magdalena Forsbergs vinnarknep. Från en karriär som längdåkare på elitnivå började hon med skidskytte 1994. Där nådde hon stora framgångar med bland annat två OS-brons och sex VM-guld. Hon vann dessutom Världscupen i skidskytte sex år i rad, har fått Jerringpriset fyra gånger och segrade 2013 i Mästarnas Mästare. Vi samtalar om karriär, framgångar och målbilder.

16.45 MICHAEL SÖDERMALM ”DU KAN MER ÄN DU TROR”

Michael Södermalm är en av landets mest uppskattade föreläsare inom mental träning, vinnande team och målbildsträning. Han har en karriär som säljare och försäljningschef och startade 1992 eget utbildningsföretag. Micke har stärkt tusentals människor och företag runt om i världen att våga bryta barriärer och nå enastående resultat.
17.45 STORA MÅLPRISET 2016 Priset delas ut för fjärde året i rad till en person som fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål.

18.00-20.00
P&P BUSINESS LOUNGE
Hilton Panorama lounge med Cilla Hector på pianot, en öl/vinkupong och bar med utlottning av priser. 

Övrigt

Rabatt, gå fem betala för fyra!Alla kurser från
Måldagen

  • 14 jan 2016
  • Se program
  • P&P Meetings