Odontologisk Riksstämma & Swedental 2018

Innovation och inspiration för världens bästa tandhälsa

På Odontologisk Riksstämma och Swedental möts hela dentalbranschen. Mässan och konferensen är den svenska tandvårdens främsta forum för inspiration, utveckling och sociala möten. Här träffas alla i branschen för att ge och få en aktuell bild av forskning, produktnyheter och framtid med målet att göra den svenska tandhälsan till den bästa i världen.

Årets Riksstämma tar ett helhetsgrepp på digitaliseringen i tandvården och samhället. Digitalstödd framställning av restaurativa ersättningar är givetvis en stor del i detta, men absolut inte allt. Programmet vill också belysa digital informationsinhämtning och utbildning, digitalstödda behandlingsmetoder, kommunikation med medarbetare och patienter och mycket mer.

Träffa 215 utställare och över 14 000 andra besökare från samma bransch och få svar på dina frågor samtidigt som du nätverkar med 5200 delegater från hela Sverige och utanför under Riksstämman.

Välkomna att besöka Odontologisk Riksstämma och Swedental 14-16 november på Svenska Mässan i Göteborg

 Alla kurser från
Swedental 2018

  • 14 nov - 16 nov   2018
  • Se program
  • Odontologisk Riksstämma och Swedental är ett arrangemang av Svenska Mässan och Svenska Tandläkare-Sällskapet i samverkan med FSD, Föreningen Svensk Dentalhandel.