Kursinbjudan Digital affärslogik

IHM Business School i samarbete med Dental24 erbjuder:

Endags ledningsseminarium i Digital och social affärslogik

Kursen vänder sig till beslutsfattare inom dentalbranschen som vill utveckla sina kunskaper för att kunna nyttja kraften i den nya affärslogiken.

Du introduceras för olika sociala medier och begrepp på den digitala arenan och lär dig att förstå alternativa verktyg för olika användningsområden och syften.

Peter Baeza föreläsare på IHM Business School använder tillsammans med Per Ahlberg på Dental24 verkliga exempel med förankring i dentalbranschen.

Fokus ligger på att du själv ska kunna se och utnyttja helt nya affärsmöjligheter, undvika risker och engagera den omvärld som allt mer påverkar ditt varumärke.

Målet med kursen är att ge dig kunskaper att ta fram en plan för en genomförbar strategi som säkerställer den nya affärslogiken i ditt eget bolag.

Kursen hålls torsdagen den 17 juni i IHM:s lokaler i Stockholm
Pris: 4 900:- exkl. moms
Anmälan sker senast den 31 maj till per.ahlberg@dental24.se

 

ihm_logo i samarbete med dental24_logo

 

Dental24 är en leverantörsoberoende webbportal som erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier inom dentalbranschen.