Tandtekniker Support & Design

Forstec söker dig som vill arbeta hos oss med support och design i Malmö. (mer…)

TePe Nordic söker tandläkare som brinner för förebyggande tandvård

TePe Nordic söker tandläkare som brinner för förebyggande tandvårdTePe Nordic växer och söker nu en tandläkare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa i rollen som odontologisk expert.
.

Vi erbjuder en nyinrättad, omväxlande och utvecklande tjänst verksam på den Nordiska marknaden. I rollen som tandläkare/odontologisk expert kommer du att var ansvarig för att säker ställa en korrekt vetenskaplig nivå på allt vi gör.

Du rapporterar till General Manager för TePe Nordic.

Du får både stöd och utveckling genom det internationella odontologiska nätverk du blir en del av. Det består idag av en engagerad och kunnig grupp tandläkare och tandhygienister från Sverige, Tyskland, England och USA.

Vi tror att du brinner för att förmedla kunskap, och att du är särskilt intresserad av parodontologi och sambandet mellan god munhälsa och allmänhälsa. Vår vision är att människor ska kunna få behålla sina tänder hela livet, en vision vi tror du delar med oss. Du ser till att vi är uppdaterade kring ny forskning, du stöttar sälj och marknad genom att vara deras bollplank i form av expert på ditt område. Du är utbildad tandläkare med klinisk erfarenhet och ett stort intresse för utbildning inom odontologi.

Din vardag kommer att bestå av möten med intressenter från den Nordiska tandvården, såväl verksamma kliniker som studenter under utbildning. Vi tror att du trivs i rollen som föreläsare och att du känner dig trygg i din kunskap inom ämnesområdet.

Du söker tjänsten genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervju löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.  Sista ansökningsdag är den 25 februari 2018. Om du har frågor är du välkommen att ringa Anne-Kristin Ottosson, General Manager TePe Nordic, 040-670 11 19, eller Elin Thomasdotter, HR Business Partner, 040-670 11 52.

Glad och ambitiös Tandläkare till vår fina klinik i Helsingborg

Tjänsten är en tillsvidareanställning med viss provisionsbaserad lön alternativt arrendemöjlighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Kliniken är ljus och fräsch, all utrustning är ny och modern. (mer…)