Operationssköterska/tandsköterska sökes till Stockholm

Specialist i käkkirurgi söker operationssköterska/tandsköterska med erfarenhet av dentoalveolär- och implantatkirurgi, i öppenvård i lokalanestesi, för timanställning 1-2 dagar per månad centralt i Stockholm. I arbetet ingår förutom assistans också ansvar för lagerhållning och instrument. (mer…)

Två distriktsansvariga säljare till DAB Dental

DAB expanderar för tillfället kraftigt och söker därför två distriktsansvariga säljare som vill utveckla vår försäljning av utrustnings- och förbrukningsprodukter till den svenska tandvården. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Ni kommer att sälja ett brett produktsortiment från kända och ledande tillverkare.

Vi söker för närvarande en distriktsansvarig säljare till Norrland och en distriktsansvarig säljare till Östergötland och Jönköping. (mer…)

Cosmodent söker 2 nya medarbetare!

Nu har du chansen att jobba i vårt härliga team.

Vi söker en vikarie för en av våra tandtekniker som snart ska bli mamma. Den vi söker ska vara en glad, hälsosam person med fullföljd tandtekniker utbildning, som är ett krav. I din kompetens ser vi gärna att du arbetat med photoshop, olika CAD program är ett plus. Arbetsuppgifterna kommer variera med 3D printing, digital imaging i photoshop samt en del arbete med modeller såsom inslagningar mm. Du ska vara öppen för olika arbetsuppgifter, kunna arbeta över när det behövs och ha en bra planerings förmåga.

(mer…)