Leg. Tandläkare

Vi strävar efter att ge våra patienter yttersta fokus och bästa tänkbara vård och behöver nu förstärka med ytligare en tandläkare som ska arbeta med mobil tandvård hemma hos våra patienter och arbete på kliniken i Östermalm.

Förebyggande arbete och kvalitettänkande står högt på dagordningen. Noggrannhet och god samarbetsförmåga är viktiga för oss.

Din kompetens:
Vi söker dig som är positiv och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och vilja att utvecklas inom tandvården. Förmågan att ständigt förbättra och förändra ser vi som mycket viktig. Erfaren som ny är välkommen att söka. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Dina egenskaper:
-Är säker på din roll som tandläkare och noggrann.
-är bra på kommunicera med patienter, omvårdnadspersonal och kollegor.
– Har erfarenhet av och intresse för medicinsk tandvård eller gerodonti.
– Är mål- och resultatorienterad, med förmåga att förmedla förståelse för klinikens uppdrag, och nå överenskomna mål för verksamheten.
– kunna vara en ambassadör för Dentomed och dela vår värdegrund och verksamhetsidé och aktivt verka utifrån de verksamhetsstrategier som dentomed valt.
– Har förmåga att ta tillvara samtliga medarbetares resurser och utveckla tillsammans de professionella kunskaperna inom företaget.
-Ha god fysik eftersom vi arbetar inom äldre och handikappomsorgen så anpassar vi oss efter våra patienter.
-Du är en driven person som tycker om att vara med och påverka bolagets utveckling.

Stämmer ovanstående för dig , välkomnar vi dig med din ansökan.
Välkommen till en arbetsplats med patienten i fokus.