Applikationsspecialist till Tieto!

Redo för nya utmaningar?
Tieto Public, Healthcare and Welfare arbetar med att skapa nytta för stat, regioner och kommuner med hjälp av egen mjukvara, IT-tjänster samt konsulttjänster. Vi är den ledande Nordiska IT leverantören inom sjukvård, kommunsektor och utbildningssektor. Vi är 14 000 anställda i ca 20 länder med tonvikt på Norden.

APPLIKATIONSSPECIALIST FÖR TANDVÅRDSSYSTEM

Nu söker vi en applikationsspecialist som ska stötta våra svenska tandvårdskunder.

Du kommer att arbeta med bla följande:

– Att lösa incidenter och hantera frågor  i andra linjens support för våra svenska tandvårdskunder

– Delta i våra valideringstester av ny mjukvara

– Delta på mässor, kunddemonstrationer och möten

– Agera som konsult och utbildare

Vi tror att du har

Du har djup domänkompetens inom tandvård och kanske jobbar du idag som tandsköterska eller tandhygienist. Vi ser gärna att du har god kunskap om något tandvårdsjournalsystem. Du ser möjligheterna med att använda IT som en hjälp inom tandvården och du kommunicerar på ett kundorienterat sätt. Du talar och skriver svenska flytande och är bekväm med att kommunicera på engelska.

Som person är du

Du är en öppen, strukturerad och energisk person som gillar att tänka i nya banor samtidigt som du är en lagspelare. Du är lätt att ha att göra med och samarbetar bra med människor från olika kulturer. Du brinner för att ständigt lära dig mer och att få saker utförda. Ibland krävs ett ambitiöst sökande efter fakta och grävande i små detaljer, alltid med fokus på kundnöjdheten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en intressant roll hos oss med en vy mot framtidens IT stöd för tandvården. Du möjlighet att göra skillnad, våra produkter har en direkt påverkan på tusentals människor i varje dag. Tandvårdsektorn är inne i en stor förändringsresa och möjligheterna med digitaliseringen är enorma. Detta arbete utmanar dig att vidareutveckla din kompetens och person, tillsammans med dina kollegor. Du har ett gyllene tillfälle att påverka vårt affärsområde med din domänkompetens.

Som tillägg till detta så erbjuder vi dig bra löneförmåner och bra arbetsförhållanden där balans mellan arbete och fritid är viktigt. Vi arbetar i en positiv och skapande arbetsmiljö med glatt arbetsklimat.

För mer information

Lyckades vi fånga ditt intresse? Vi ser fram emot att få höra av dig! Sök senast 16 december.

För mer information om rollen, vänligen kontakta

Ansök här >>