Aqua Dental söker Göteborgs näst bästa tandsköterska

Hos oss får du möjlighet att arbeta med tandvård av högsta kvalitet. Om du likt oss tror att passion, kvalitet och tillgänglighet är rätt väg att gå för att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård har vi en bra början, du och vi.

Eftersom vi arbetar för att vara Sveriges bästa tandläkarkedja söker vi bara den bästa personalen. På Aqua Dental får du arbeta med 300 kollegor där en fjärdedel av dem arbetar inom specialistvården. Du levererar först och främst en vilja att ge förstklassig service samt en vilja att utvecklas, vi levererar en arbetsplats som utvecklas med  dig och där allas åsikter är välkomna. Du kommer att utgöra en betydande del av vårt tandvårdsteam och blir således också en betydande del av vår expansion inom tandvården.

När andra företag säger att de inte är som andra pratar de mest, men vi kan lova att vi inte är som andra tandläkarkedjor. Vi tror att anledningen till vår framgång är just för att vi har slutat göra saker som de alltid har gjorts. Har du exempelvis hört talas om vårt unika bokningssystem på Aqua Dental Express?

Tror du att vi kan utveckla dig samtidigt som du utvecklar oss är du välkommen med din ansökan.

Sök tjänsten på https://rekrytering.aquadental.se/jobs/175166-vi-soker-goteborgs-nast-basta-tandskoterska. Funderar du över något är du välkommen att maila vår personalansvarig Jasmina i Göteborg på jasmina.arnautovic@aquadental.se.

Vi på Aqua Dental ser fram emot att höra från dig!