Barnspecialisttandvården Kronan i Sundbyberg söker specialisttandläkare och tandsköterskor inom pedodonti

Vi växer och söker både specialisttandläkare och tandsköterskor inom pedodonti med hög servicekänsla och ett brinnande intresse för barntandvård.

Vad erbjuder vi?
För att möta den ökade efterfrågan har vi nyligen flyttat till en helt nybyggd klinik med nio behandlingsrum i centrala Sundbyberg. För oss är det viktigt att kunna erbjuda korta väntetider och därför söker vi nu både fler specialisttandläkare och tandsköterskor. Vi erbjuder dig inspirerande arbetsuppgifter, kontinuerlig kompetensutveckling – och inte minst fantastiska kollegor!

Är vi rätt för varandra?

Vi värdesätter ett professionellt och personligt omhändertagande gentemot både patienter och remittenter. För att trivas hos oss skall du vara ansvarstagande, lösningsfokuserad och empatisk. Vi jobbar teambaserat vilket innebär att du som person värdesätter gemensamma resultat framför individuell prestation och hierarki. Du dela med dig av din kunskap till både kollegor och remittenter samt är konstant nyfiken på att lära dig mer.

Barnspecialisttandvården Kronan har sedan starten 2010 utvecklats till att bli Sveriges största privata aktör inom pedodonti. Vi tar emot remisser från både Folktandvården och privata vårdgivare och har ett brett spektrum av barn och unga vuxna som är i behov av specialistvård.

Vi har ett nära samarbete med sjukvården och utför även behandling under narkos på kliniken.

btvkronan.se | Landsvägen 39, Sundbyberg | 08-20 78 04 | info@btvkronan.se