Chefstandläkare / odontologiskt ansvarig till MyDentist

MyDentist söker nu en riktigt erfaren, affärsmässig och intresserad Cheftandläkare som vill vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare.

Vi erbjuder dig ett ovanligt roligt och utmanande arbete i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har högt i tak och här finns stort utrymme att påverka och få vara med och skapa något betydelsefullt med oss. Kanske har du gjort en uppbyggnadsresa tidigare och längtar tillbaka till den energin igen?

Din roll
Rollen som cheftandläkare och odontologiskt ansvarig är central för bolagets fortsatta utveckling, såväl odontologiskt som kommersiellt.  Placering är på huvudkontoret i Göteborg där du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Du har ett nära samarbete med övriga ansvariga för respektive funktion i bolaget.
Tillsammans med våra platschefer ansvarar du för vården som bedrivs på alla våra kliniker.
Dina åsikter, idéer och tankar värderas mycket högt med möjlighet att påverka och ha stort inflytande över bolagets övergripande mål och strategi. Du förväntas utveckla och driva verksamhetens odontologiska riktlinjer samt säkerställa att dessa implementeras.
Arbetet innebär många kontaktytor på olika nivåer såväl internt som externt.
Det är därför av stor vikt att du har lätt för att kommunicera, samarbeta, bygga relationer och skapa förtroende samt leda andra till framgång i en kunskapstörstande och dynamisk miljö. Vidare bör du vara strukturerad och kvalitetsinriktad med god kännedom och erfarenhet av de lagar, regler och processer som är centrala för en högkvalitativ tandvård.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad tandläkare med en gedigen och bred erfarenhet av tandvård, kanske har du varit odontologiskt ansvarig. Du har haft ledande roller och en vana att driva framgångsrikt förändringsarbete på olika vis. Vi tror att du har erfarenhet av att starta, driva eller leda kliniker.

Förutom det rent odontologiska vill du bidra till en stark företagskultur i den operativa verksamheten, som att leda best practice avseende vårdplanering och vårdutförande till att fortsätta uppbyggnaden av ”MyDentist Academy”. Du vill ta en position som verksamhetens ”Key Opinion Leader” och utforska ny teknologi, behandlingsmetoder och forskning inom tandvården som kan vara relevant för verksamhetens affärsutveckling.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidare
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-05-31
Publiceringsdatum: 2021-04-29

Välkommen till oss på MyDentist!
Vi gör det enkelt Vi tror på förändring Vi visar omtanke

Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast måndag den 31 maj. För frågor och funderingar slå en signal till HR-Chef Marianne Rehn 072-401 63 25 alt VD Fredrik Wistrand 070-723 27 27.