Cosmodent söker 2 nya medarbetare!

Nu har du chansen att jobba i vårt härliga team.

Vi söker en vikarie för en av våra tandtekniker som snart ska bli mamma. Den vi söker ska vara en glad, hälsosam person med fullföljd tandtekniker utbildning, som är ett krav. I din kompetens ser vi gärna att du arbetat med photoshop, olika CAD program är ett plus. Arbetsuppgifterna kommer variera med 3D printing, digital imaging i photoshop samt en del arbete med modeller såsom inslagningar mm. Du ska vara öppen för olika arbetsuppgifter, kunna arbeta över när det behövs och ha en bra planerings förmåga.

Vi söker även en vikarie till en logistik tjänst, som är en glad och hälsosam person med god datorvana, arbetat med logistik och har lätt för att lära olika arbetsuppgifter. Eftersom du kommer vara vårt ansikte utåt behöver du ha god social kompetens, om du arbetat med gips är detta en fördel. Du ska vara öppen för olika arbetsuppgifter, kunna arbeta över när det behövs och ha en bra planerings förmåga. Körkort är ett krav! Du behöver inte ha någon tandtekniker utbildning!

Bägge tjänsterna kommer vara tillgängliga under våren och sträcker sig under minst ett år!

Om du är en av personerna som vi söker skicka din CV, referenser, arbetsansökan samt varför vi just ska välja dig till vårt team. Ansökan mailas till info@cosmodent.se med ämnet Söker jobb på Cosmodent!

Bägge tjänsterna är i Malmö.

Kort om Cosmodent AB
Vi är ett av Sveriges ledande dentallab inom estetisk och funktionell tandvård. Företaget är certifierat enligt FR 2000 och vi arbetar med FR2000 kvalitets-system som utgår från ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete, AFS 2001:1 och Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete, SRVFS 2004:3.