Digital Master till Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent Nordic AB tar ytterligare ett steg inom den digitala utvecklingen och förstärker organisationen med en Digital Master för Sverige & Norge. Det digitala affärsområdet är under stark utveckling och vår PrograMill-familj utökas under 2021.

Ivoclar Vivadent är ett av världens ledande tandvårdsföretag med cirka 3500 anställda. Vi är kända för vår långa erfarenhet och höga kvalitet, med fokus på innovationer. Vi är ett hållbart familjeägt företag med en långsiktig vision som styrs av starka värderingar.

Our mission is making people smile

Vårt mål är att skapa leenden. För att uppnå detta söker vi medarbetare med nya idéer, mod, stark drivkraft som delar vår passion. Vi erbjuder en arbetsmiljö som kännetecknas av ömsesidig respekt och nära samarbete. Vill du bli en del av vårt team idag?

Helt ny tjänst

Ivoclar Vivadent Nordic AB tar ytterligare ett steg inom den digitala utvecklingen och förstärker organisationen med en Digital Master för Sverige & Norge. Det digitala affärsområdet är under stark utveckling och vår PrograMill-familj utökas under 2021. Ivoclar Vivadent har gott renommé när det gäller innovativa lösningar och arbetsflöden på tandtekniska laboratorier.

Den vi söker ska ha bred kunskap inom området digitala arbetsflöden samt CAD/CAM både på labb och på klinik. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med försäljning. Du ska ha en säljande personlighet och ha lätt att umgås med nya människor. God organisationsförmåga är en viktig egenskap.

Vi söker dig med egen drivkraft och initiativförmåga, stor flexibilitet och ambitionen att arbeta självständigt.

Tjänsten som Digital Master sker mestadels ute på fältet och kräver regelbundna resor i Sverige och Norge. Du kommer att möta våra kunder både fysiskt och digitalt, för att sälja in den digitala produktportföljen samt supporta kunder regelbundet.

Arbetsbeskrivning:

  • Presentation och försäljning av produktportföljen Ivoclar Digital
  • Utbildning av Key Opinion Leader, deltaga på utställningar/mässor, hands-on kurser, undervisning på universiteten
  • Support till Wieland & PrograMill kunder
  • Planera försäljnings- och marknadsaktiviteter inom affärsområdet Digital
  • Stödja våra återförsäljare i försäljningskedjan
  • Du rapporterar till Country Manager  

Din profil:

Utbildad tandtekniker med kommersiell kompetens, IT-kompetens inom CAD/CAM-teknik, försäljningserfarenhet inom tandvård eller på någon annan marknad.

Engelska i tal och skrift, och ett nordiskt språk som modersmål.

Körkort B

Kontakt:

Robert Forsberg, Country Manager Sverige & Norge, robert.forsberg@ivoclarvivadent.com +46 70 569 92 96

Vi ser fram emot din ansökan och sista ansökningsdag är den 1:a feb 2021.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsprocessen.