Innesäljare på Skandinaviens mest kundvänliga Dentaldepot

Våra kunder förtjänar så bra produkter som möjligt till så bra priser som möjligt. Vi utökar nu vårt säljteam i Trelleborg.

Du kommer att ingå i ett dynamiskt team med funktioner inom försäljning, kundtjänst, marknadsföring och ekonomi. I jobbet ingår att skapa goda relationer med våra fantastiska kunder, vinna nya kunder, hålla koll på varje kunds beställningsmönster och optimera det, vara med och svara på upphandlingar, stödja kundtjänst och säljare med prisanalyser och i kampanjer.

Vi söker dig som har

  • Arbetat som säljare eller inom dentalindustrin minst två år
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska samt engelska. Kunskaper i ytterligare skandinaviskt språk är meriterande
  • Förmågan att ge våra kunder ett personligt och professionellt bemötande
  • Resultatorientering och driv att nå uppsatta säljmål
  • Vana att hantera Officepaketet (gärna också andra system såsom ERP, CRM, BI)
  • Goda kunskaper i matte
  • Erfarenhet av upphandlingar (ses som grädden på moset)

 

VAR? Trelleborg

NÄR? Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och senast 10 Mars 2021.

VART? Kontakta gärna Malin Bornschein, VD via mail: malin.bornschein@cliniclands.com för att ansöka och för svar på dina frågor

 

Tack för att du respekterar att vi inte behöver hjälp med annonsering eller rekrytering.

Om Henry Schein och Cliniclands

Cliniclands är en innovativ distributör som betjänar kliniker runt om i Sverige, Danmark och Norge. Cliniclands är baserat i Trelleborg och erbjuder ett brett utbud av förbrukningsvaror, implantat, protetik och ortodontilösningar samt kontorsmaterial för tandvården. Sedan 2019 är Cliniclands en del av Henry Schein, Inc. (Nasdaq: HSIC), ett företag som genom sitt stora nätverk och sin tekniska kompetens erbjuder lösningar både för hälso- och sjukvårdspersonal.

Med en global närvaro och ungefär 19 000 teammedlemmar i Schein-gruppen förser Henry Schein mer än 1 miljon kunder med fler än 300 värdeskapande lösningar som förbättrar operativ framgång och kliniska resultat. Vår verksamhet med klinik-, teknik- och leveranslösningar hjälper både tandläkare och läkare att arbeta än mer effektivt för att på så sätt kunna erbjuda en mer kvalitativ vård. Dessa lösningar är också tillgängliga för dentaltekniker, statliga och institutionella hälsovårdskliniker, såväl som andra alternativa vårdställen.

Företaget verkar genom ett centraliserat och automatiserat distributionsnät med ett urval av mer än 120 000 märkesprodukter samt Henry Scheins egna produktsortiment. Utöver det finns ytterligare mer än 180 000 produkter i specialsortimentet. Henry Schein är ett FORTUNE 500-företag och en medlem av S&P 500® index, har sitt huvudkontor i Melville, NY samt verksamhet eller dotterbolag i ytterligare 31 länder.

För mer information, besök Henry Schein på www.henryschein.com och www.cliniclands.se.