Inside Sales till Ivoclar Vivadent

Gillar du sälj, koordinering, att jobba mot uppsatta mål och lockas av att själv få vara med och utveckla din egen roll? Har du kunskaper inom- eller vill lära dig mer om dentalbranschen? Då har du kommit rätt! Ivoclar Vivadent är just nu inne i en spännande resa och behöver därför rekrytera en Inside Sales Coordinator till sitt Sverigekontor. Du kommer att vara en viktig del i deras fortsatta utveckling och bearbetning av den nordiska marknaden. Låter detta som något för dig?

Arbetsuppgifter

Som Inside Sales Coordinator kommer du att inneha en central roll i organisationen och vara mycket viktig i bearbetandet av både nya och befintliga kunder runt om i Sverige och på sikt förhoppningsvis i Norge. Det kan exempelvis innebära att via telefon göra olika säljkampanjer och allmän säljsupport. Andra arbetsuppgifter kan vara att…

  • Genomföra mötesbokningar på nya och befintliga kunder för fältsäljarna samt planera deras resescheman.
  • Skicka varuprover
  • Ta emot anmälningar och administrera deltagarlistor för kurser och event
  • Underhåll och uppbyggnad av kundfakta i CRM system.

Vi tror att rollen passar dig som tycker om att sätta upp mål för ditt arbete och dig som motiveras av att själv kunna påverka din lön och sätt att arbeta. I och med att Ivoclar Vivadent befinner sig i en tillväxtfas kommer du att få arbeta i en händelserik arbetsmiljö och beroende på din kunskap och erfarenhet kommer du att erbjudas olika typer av vidareutbildningar inom företaget för att säkerställa din utveckling.

Vi söker dig som:

  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Har arbetslivserfarenhet från kundtjänst och/eller försäljning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du…

  • Har erfarenhet från dentalbranschen
  • Har kunskaper i norska

Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga och agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter och kompetenser. Du är även serviceinriktad och ser det som en självklarhet att arbeta för att överträffa kunders förväntningar. Vidare är du uthållig och tycker om långsiktiga utmaningar samt tar ansvar för de uppgifter du tar dig an och att du jobbar för att nå såväl dina egna som företagets gemensamma mål.

Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt Rekryteringskoordinator Malin Snårbacka, malin.snarbacka@academicwork.se

Läs mer: https://jobs.academicwork.se/annons/inside-sales-coordinator-till-ivoclar-vivadent/15023040