KaVoKerr söker Teknisk specialist röntgen och mjukvaror

Som teknisk specialist för KaVo’s röntgen och mjukvaror supporterar du både våra slutkunder och våra fälttekniker. En stor del av arbetet handlar om att hjälpa våra kunder med mjukvaruinstallationer och konfigurationer, detta görs primärt remote via internet.

I denna roll bygger du en djupare kunskap om våra produkter och mjukvaror och kan supportera vid större installationer samt delta på kundmöten för att svara på tekniska frågor. Du är bra på att kommunicera och trivs med att utrycka dig i telefon såväl som i skrift. Vi tror att du tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter inom support och har:

  • Minst 3 års erfarenhet från teknisk kundsupport
  • Goda datorkunskaper och databaskunskap
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du har tidigare erfarenheter av röntgenprodukter

Då du är ansiktet utåt gentemot våra kunder är det viktigt att du är engagerad, noggrann, effektiv och serviceinriktad. Hög kvalitet är något som vi värderar högt och alltid eftersträvar att ge till våra kunder. Vidare är det av stor vikt att du är snabblärd och hungrig på att lära dig nytt och har goda förmågor att sätta dina nya lärdomar i verk. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat och i lag. Begränsat antal resdagar förekommer i rollen.

Vill du vara med på den spännande resa som vi gör med digital transformering inom tandvården?

Skicka din ansökan till KaVo Scandinavia, Optimusvägen 12B, 194 84 Upplands Väsby

Har du frågor om tjänsten kontakta Magnus Nilsson på magnus.nilsson@kavokerr.com eller per telefon 073-960 91 68.

Tjänsten är en heltidstjänst och placeringsort är Upplands Väsby med start omgående

KaVoKerr är ett av världens ledande företag inom Dental Medicinteknik. KaVoKerr erbjuder ett brett sortiment kvalitetsprodukter till hela tandläkarpraktiken. Sedan över 100 år tillbaka har KaVoKerr varit verksam inom dentalbranschen och har en global ledande position. KaVoKerr ägs av den amerikanska börsnoterade industrikoncernen Danaher som har ca 70 000 anställda. KaVo Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag med ansvar för marknadsföring, försäljning och eftermarknad i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Island, Estland, Lettland och Litauen.